Bureau34-Delft

Reacties uitgeschakeld voor Bureau34-Delft

BUREAU34-DELFT

Als BUREAU34 kan ik op basis van mijn kennis en ervaring iets betekenen voor overheidsorganisaties, stichtingen, het midden en kleinbedrijf en startende ondernemers.

 

Voor overheidsorganisaties is dat het ontwikkelen van stuur- en beheersinstrumenten specifiek voor een niet winst gedreven instelling. Elke organisatie heeft de wettelijke verplichting om een boekhouding te voeren. Het is de kunst om daaruit en daarmee de juiste financial- en management reporting op te stellen. Dit is vooral een zaak van een goede analyse maken van de wensen van de key players in een organisatie.

 

Bij stichtingen is het van belang om een evenwicht te vinden tussen een zo eenvoudig mogelijke administratieve registratie en de doelstellingen van de stichting. Ook de nieuwe wettelijke eisen t.a.v. rapportage en publicatie van de financiële jaarrekening via de KvK worden meegenomen.

 

Voor het MKB is het hebben en periodiek actualiseren van een goed bedrijfsplan noodzakelijk. Noodzakelijk om bewust eigen keuzes te maken maar ook voor externe partijen zoals de banken. Dit zelfde geldt ook voor startende ondernemers.
Vaste hoofdpijn punten voor het MKB en de startende ondernemers zijn de fiscale zaken rond IB, LH, BTW, VPB etc.

 

De ondersteuning bij bovengenoemde zaken kan ik uitvoeren met een kleine overhead en daardoor een aantrekkelijk laag uurtarief.
Anderzijds heb ik mij verzekerd van een netwerk van collega’s voor raadpleging en eventuele assistentie.

» » Bureau34-Delft
On november 17, 2014
By

Comments are closed.

« »