Ruud W. van Heusden

Reacties uitgeschakeld voor Ruud W. van Heusden

Ruud W. van Heusden

Ik ben Ruud van Heusden, bouwjaar 1949 en woon in Delft. Sinds half 2014 ben ik met pensioen. Een groot aantal jaren was ik verbonden aan de Technische Universiteit Delft in diverse functies binnen de financiële sector. De laatste functie was die van financieel adviseur van enkele afdelingen.
Voordat ik bij de TU Delft begon, heb ik gewerkt bij een voorloper van de ING Bank, de  NMB. Ik heb daar en zeer leerzame periode doorgemaakt bij de afdeling kredietverlening. O.a. veel jaarrekeningen geanalyseerd.
Naast mijn betaalde functie bij de TU Delft ben ik daar ook actief geweest als voorzitter van de ondernemingsraad voor het niet wetenschappelijk personeel en later als vertrouwenspersoon ongewenst gedrag.
 
Het huidige financiële pakket van de TU Delft is van de softwareleverancier BAAN.  Bij de selectie hiervan ben ik betrokken geweest en ook was ik projectleider van de invoering van het softwaredeel voor de registratie van het onderhanden werk; de registratie van de extern gefinancierde onderzoeksprojecten.
 
Mayro-Ruud

In de privésfeer kom je al snel in een functie van penningmeester van een vereniging of organisatie terecht.
 
Bij de afbouw van mijn werk aan de TU Delft belandde ik bijna als vanzelf in de begeleiding en advisering van twee stichtingen rond de TU Delft. De afgelopen twee jaar is mijn portfolio snel gegroeid.
 
Naast het parttime werk voor BUREAU34 heb ik diverse hobby’s. Onvermijdelijk is natuurlijk het duiken in de familiehistorie als je met pensioen gaat. Maar ook de paardensport in de breedste zin van het  woord kan op mijn belangstelling rekenen. Diverse takken van deze sport heb ik zelf bedreven.

» » Ruud W. van Heusden
On november 20, 2014
By

Comments are closed.

« »